Wilt u een thuishuisje laten plaatsen? Of wordt het tijd om uw schutting te vervangen? Huisma Bestratingen uit Groningen is naast stratenmaker ook gespecialiseerd in alle soorten van tuinaanleg en bouw van tuinhuisjes, vlonders en schuttingen.

Hout is onlosmakelijk verbonden aan een tuin. Maar ook kunststof of bamboe zien we steeds vaker voorbij komen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Tuinhuisje laten plaatsen

Een tuinhuisje laten plaatsen neemt niet alleen heel veel werk uit handen. Het zorgt er ook nog eens voor dat het professioneel en vakkundig gebeurt. Dit voorkomt eventuele frustraties en problemen achteraf.

Huisma Bestratingen heeft ruime ervaring in het plaatsen van verschillende soorten tuinhuisjes. Ook adviseren wij bij de aanschaf van uw tuinhuisje en regelen alles rond de aanvoer en afvoer van materialen.

Wilt u een tuinhuisje laten plaatsen? Neem contact op met Huisma Bestratingen uit Groningen. Wij ontzorgen!

 

Vraag vrijblijvende offerte aan

 

 

Schutting laten plaatsen

Een schutting laten plaatsen is een verstandige keuze. Een schutting plaatsen lijkt simpel, maar er zijn tal van facetten waar rekening mee gehouden moet worden. Voorkom frustraties en schade achteraf. Laat uw schtutting plaatsen door Huisma bestratingen uit Groningen.

Er zijn veel soorten schuttingen en materialen die momenteel worden toegepast. Ook kunststof is een materiaal wat steeds vaker voorbij komt. Mogelijkheden zijn er genoeg. Denk bijvoorbeeld alleen al aan horizontale of verticale planten. Dichte of half-om-half beschutting. Houten of betonnen palen en dan hebben we het nog niet eens over deuren, scharnieren en hekwerk.

We komen graag langs om u voor te lichten. Schutting laten plaatsen in Groningen? Huisma Bestratingen is uw specialist.

 

Vraag vrijblijvende offerte aan