STRATENMAKER GRONINGEN

Wilt u bestrating laten aanleggen door een ervaren stratenmaker uit Groningen? Huisma Bestratingen is gespecialiseerd in het leggen van alle soorten bestrating en sierbestrating. Of het nu vijf of duizenden vierkante meter is, wij draaien onze handen er niet voor om. Het begint altijd met een goede stevige ondergrond en eindigt met het bezemschoon opleveren van uw nieuwe terras of oprit.

 

stratenmaker groningen, bestrating, huisma bestratingenMet ruim dertig jaar ervaring bent u bij ons aan het goede adres. We maken duidelijke afspraken over levering en plaatsing van de zand, stenen en alle andere benodigde materialen. Dit doen wij niet alleen over de dag van levering, maar ook de plaats waar gelost dient te worden. Dit om u en uw omgeving zo weinig mogelijk tot last te zijn, maar ook om levering en de bestratingswerkzaamheden duidelijk op elkaar af te stemmen. Het zal dus niet gebeuren dat de stenen al weken voor dat wij met de werkzaamheden gaan beginnen worden geleverd.

 

KWALITEIT BESTRATING

Wij zijn de stratenmakers uit Groningen die bekend staan om de kwaliteit die we leveren, maar ook de zorgvuldigheid die we besteden aan uw bestrating.

Door onze goede contacten met fabrikanten en leveranciers kunnen wij een duidelijke planning handhaven en de overlast voor u tot minimum te beperken.

 

AFGRAVEN TUIN EN AFVOEREN GROND

Wij graven uw tuin uit en vullen deze weer volledig met zand zodat de stenen of tegels kunnen worden gelegd. Voor de oude grond vragen wij een schone grond verklaring aan en voeren dit vervolgens verantwoord af. Zo heeft u er geen omkijken naar!

 

Vraag vrijblijvende offerte aan voor bestrating in Groningen