TUINAANLEG

Naast het leggen van mooie sierbestrating kunnen we onze klanten ook helpen met de aanleg van een complete tuin. Dat begint bij het tekenen van een volledig tuinontwerp en beplantingsplan en eindigt bij het uitgraven van de ingeplande vijver tot de afwerking van de bloemborders. Op deze basis hebben we al tientallen tuinen aangelegd, varierend van kleine tot grote tuinen.

 

TUINHUISJES EN SCHUTTINGEN PLAATSEN

In veel tuinen is tegenwoordig een tuinhuisje aanwezig en ook de schutting ontbreekt zelden. Hout is hierbij onlosmakelijk verbonden aan een tuin. Wij hebben de ervaring die nodig is om complete tuinhuisjes, vlonders, schuttingen en alle andere soorten hout- of kunststofartikelen vakkundig te plaatsen.

 

Meer over tuinhuisjes en schuttingen

 

GRASZODEN LEGGEN

Een groene tuin geeft een echt buitengevoel. Met een gras of graszoden is dit effect al snel te bereiken. De aanleg van een graszode is specialistisch werk en dient zorgvuldig te worden uitgevoerd. Een verkeerde manier van aanleggen kan later voor problemen zorgen als wateroverlast.

Huisma Bestratingen verzorgt de aanleg van grasvelden. Van het waterpas maken tot het zaaien van het zaad of het leggen van kant-en-klare graszoden.

 

BEPLANTINGSPLAN OPSTELLEN

Huisma Bestratingen kent alle ins en outs op dat gebied en zorgt voor een waterdicht beplantingsplan, dat garant staat voor jaren tuinplezier. Niet alleen het plan, maar ook de aanleg wordt door Huisma Bestratingen verzorgd. Wij beschikken over alles wat u maar wenst voor uw tuin. Kijk voor een volledig productoverzicht onder de pagina’s verkoop.

Daarnaast hebben we ook het materiaal in huis om rioolpijpen bloot te leggen zodat een drainage in uw tuin aangesloten kan worden.

We dragen zorg voor het verantwoord afvoeren van afgegraven grond en regelen de aanvoer van nieuwe teelaarde, zand en/of grind.

 

Vraag vrijblijvende offerte aan