/* Template Name: Bedrijfsinformatie */

twitterfacebooklinkedinlogo

Complete tuinaanleg

Naast het leggen van mooie sierbestrating kunnen we onze klanten ook helpen met de aanleg van een complete tuin. Dat begint bij het tekenen van een volledig tuinontwerp en beplantingsplan en eindigt bij het uitgraven van ingeplande vijvers tot de afwerking van een in de puntjes verzorgde tuin. Op deze basis hebben we al tientallen tuinen aangelegd, varierend van kleine tuintjes tot opdrachten van boven dan 50.000 euro. De afbeeldingen op deze pagina horen bij een klus, die we hebben verzorgd in de Groninger wijk Beijum. Het begon met een opdracht voor het afgraven van de tuin, om deze vervolgens helemaal klaar te maken voor bestrating.

Tuinhuisjes en schuttingen

We plaatsen ook complete tuinhuisjes, vlonders, schuttingen en alle soorten tuinhout. Daarnaast hebben we ook het materiaal in huis om rioolpijpen bloot te leggen en een een pasklare drainage in uw tuin aan te leggen. We dragen zorgen voor het verantwoord afvoeren van afgegraven grond en regelen we aanvoer van nieuwe teelaarde, zand of grind.

Grasvelden

Daarnaast verzorgt het bestratingsbedrijf de aanleg van grasvelden, van het waterpas maken tot het zaaien van het zaad of het leggen van kant-en-klare graszoden. Ook bij het beplanten van tuinen kan Huisma bogen op een ruime ervaring en expertise. Zo kan een beplatingsplan voor een nieuwe tuin nauw steken, met planten die bijvoorbeeld wel of niet naast elkaar kunnen staan.

Beplantingsplan

Huisma kent alle ins en outs op dat gebied en zorgt voor een waterdicht beplantingsplan, dat garant staat voor jaren tuinplezier. Niet alleen het plan, maar ook de aanleg wordt door de Huisma’s verzorgd. Het bedrijf beschikt over alles wat u maar wenst voor uw tuin. Kijk voor een volledig productoverzicht op de pagina ‘Verkoop’. Ook regelen de Huisma’s de aanvoer van nieuwe teelaarde, zand of grind. Daarnaast verzorgt het bestratingsbedrijf de aanleg van grasvelden, van het waterpas maken tot het zaaien van het zaad of het leggen van kant-en-klare graszoden.

deze week begonnen met fietspad opnieuw te bestraten aan de hoofdstraat in Hoogezand

 

Huisma Bestratingen BV

Noorderstraat 29

9745 AP Groningen

050 55 66 525

info@huismabestratingen.nl

plaatje

Ontwerp & Realisatie: Pixelsz online vormgeving